RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Lot Etiket .....

Lot etiket menüsüne ulaşabilmek için Yardım Menüsü / Perspektif Aç / İTS Modülü / Barkod İşlemleri / Lot Etiket Basımı  seçilir.

Yeni Lot Etiket basımı oluşturmak için "Lot Etiket Basımlarına" tıklanır. Kayıt listesinde bulunan menüsünden "Yeni" simgesine tıklanarak yeni lot etiket basım işlemi başlatılabilir.

İTS ürünlerinde tanımlamış olduğunuz ürünler ve Etiket tasarımlarında ilaçlara ait oluşturduğunuz Etiket tasarımları doğrultusunda basım işlemi gerçekleşecektir.


Açılan Lot/Parti Etiket Basımı kartında öncelikle lot/parti etiket basımı yapılacak ürünün seçilmesi gerekmektedir. Ürün seçimi yapıldıktan sonra kartın alt tarafında bulunan "İleri" butonuna tıklanarak işleme devam edilir.
Etiketini bastırmak istediğiniz ürüne ait lot/parti bilgisini seçtikten sonra tekrar ileri butonuna tıklanarak işleme devam edilir.
Basım için kullanılacak etiket tasarımı değiştirilmek istenirse "Etiket Tasarımı" alanının sonunda bulunan simgesine tıklanarak açılan "Etiket Tasarımları" ekranından istenilen tasarım seçilebilir. Etiketten kaç adet bastırılacağı Etiket Sayısı" alanına elle yazarak belirtilebilir.

Etiket tararımı ve  etiket sayısı belirlendikten sonra Son butonuna basılarak basım işlemine başlanır. "Son" butonuna tıklandığında "Onay" ekranı açılacaktır.

Ayarlarınızın doğru olduğundan eminseniz basım işlemine başlamadan önce etiket basım işlemi kayıt edilecektir. "Evet" butonuna tıklayarak etiket kayıt  işlemine başlanır.
Etiket baskı kaydı da yapıldıktan sonra baskıya geçilmesi için tekrar onay vermeniz gerekmektedir. Etiketlerin basılması için "Evet" butonuna basıldıktan sonra açılan ekrandan baskının yapılacağı yazıcıyı seçerek etiketlerinizi başarı ile bastırabilirsiniz.
Etiket Atlama : Etiket sayfaya bastırılırken  kaç adet etiket bastılacağını gösterir.
Örneğin Etiket Sayısı :3    Etiket Atlama :3 olsun. Yukarıdaki ekran görüntüsünde örneği görülmektedir. Toplamda 3 adet etiket basılmıştır. Ve sayfaya yazdırılırken ilk 3 etiketin geleceği yer atlanarak basım işlemi gerçekleşmiştr.

İlgili Konular

Üst Konular

Barkod İşlemleri
İTS
 
©2009-Yasal Uyarı