RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Tercihlerde, Faks ayarlarınıza ulaşabilir (Fakslarınızı bilgisayarda hangi konuma kayıt edeceğinizi, faks güncelleme sürenizi), Orkestra'ya kayıt edilmiş belgelerin orkestra içerisinde yada başka başka programlarla açılması gibi ayarlar yapılabilir.

Tercihlere standart kullanıcılar erişebilir fakat yetki verilmemişse ayarlarda değişiklik yapamazlar. Tercihler seçeneğine ulaşmak için;

1-Ana menüde bulunan "Araçlar"a tıklandığında açılan seçeneklerden "Tercihler" seçilir.
2-Klavyeden Alt+P tuş kombinasyonu ile tercihler seçeneği açılabilir.
3-Genel Perspektif - Sistem Yönetimi - Tercihler/ Ayarlar yolu izlenerekte aynı işlemler yapılabilir
 
Açılan "Tercihler" ekranında "Sistem" ve "Sistem Yönetimi" adlı iki ana seçenek bulunmaktadır. "Sistem" seçeneğinin altında ise "Dosyalama Sistemi" ve "Faks Ayarları" seçenekleri bulunmaktadır.

"Tercihler ekranında" Dosyalama sistemi seçildiğinde yukarıdaki ekran görüntüsü açılacaktır.

Üstte bulunan ;
"Birlikte Aç" seçeneğini göster : Kullanıcların Yerel kaydetme yetkisi var ise doayalara sağ tıklarında birlikte aç seçeneğinin aktif olmasıdır.

Dizin önbelleğini kullan :
Sağ tarafta bulunan "Ekle" düğmesine tıkladığınızda Orkestra içerisinde açmak istediğiniz yeni uzantı kayıt ekranı açılır. Dosya Uzantısı alanına dosyaların uzantısı girerken üstteki alanda size yardımcı uzantılar gösterilecektir.


Dosya Açma Komutu

Sistem kabuğu içerisinde aç :

Kayıtlı program ile aç : Dosyalarınız daha önceden belirlenmiş kayıtlı program ile açılır. Örneğin jpg. uzantılı dosyalarınız bilgisayarınızda "Windows Picture and Faks Viewer" ile açılıyorsa yine aynı program ile açılmaya devam eder.


Orkestra içinde aç: Dosyalarınız daha önceden belirlenmiş kayıtlı program ile değil de Orkestra görüntüleyicisinde açılır.

İlgili Konular

Üst Konular

Nasıl Yapılır?
Orkestra
 
©2009-Yasal Uyarı