RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Orkestra'da dosyalarınız listeleme ekranlarında görüntülenmektedir. Listeleme ekranlarının menüleri bulundukları başlıklara göre değişiklik gösterebilirler. Genel olarak listeleme ekranları menüsünde "Yeni", "Filtrele", "İncele", "Sil" ve "Yazdır" menüleri bulunmaktadır. Bunlara ek olarak her ekranın kendisine özel ek menüleri olabilir.

Tüm e-postalar listeleme ekranında özel olarak "Toplu İlet" menüsü bulunmaktadır.
Listeleme ekranlarında dosyalarınız arasında aramanızı kolaylaştıracak filtreleme alanları bulunmaktadır.Menüler altında bulunan sarı renkli alana yazacağız filtre seçenekleri bulundukları alanlarda uygulanacaktır.Filtre seçeneklerini tek tek kullanabileceğiniz  gibi tek seferde birden çok alana filtre tercihlerinizi yazıp dosyalarınıza uygulayabilirsiniz.
"Listeleme ekralarında" bulunan "Sil" simgesi seçili olan kayıtların silinmesi için kullanılır. Aynı işlemi klavyenizde bulunan "Delete" tuşunu kullanarakta gerçekleştirebilirsiniz.
"Yazdır" simgesine tıkladığınızda bulunduğunuz ekrandaki dosyaları istediğiniz kategorilerde rapor olarak görüntüleyebilirsiniz.
Listeleme ekranının olduğu diğer bir yer ise "Gelen - giden evrak" seçenekleridir.
Bulunduğunuz ekranda yeni işlem yapmak için kullanılır.
Seçmiş olduğunuz kaydın içeriğini değiştirmek için kullanılır.
Seçili kaydın içeriği ile yeni kayıt oluşturulacağı zaman kullanılır.Aynı kaydın kopyasını oluşturur.
Orkestra'da listeleme ekranları E-posta Yönetimi, Faks Yönetimi, Günlük İşlemler, Adres Yönetimi ve Sistem Yönetimi, İşlem kategorileri, sektör kategorileri içerisindeki tüm menülerde bulunmaktadır.

Filtreleme hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

İlgili Konular

Üst Konular

Genel Kullanım
 
©2009-Yasal Uyarı