RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Genel perspektif / adres yönetimi / ilgili kişiler/ iletişim sekmesi alanında bulunan kişiye ait iletişim bilgileri için doldurulması zorunlu alanlar simgesi ile belirtilmiştir. Admin istediği alanları zorunlu yapabilir ve zorunlu alanlardan herhangi biri boş bırakılırsa yada yanlış doldurulursa kayıt işlemi yapılamaz.

Telefon numaraları yada erişim bilgileri alanındab ulunan kayıtlar doldurulurken eksik yada yanlış bilgi girildiğinde yanlarında simgesi  görünecektir.Bu durumlarda  bilgilerin kontrol edilip düzeltilmesi gerekir.

Aynı kayıtların defalarca girilmesini, işlem karışıklığının olamaması için " Benzer kayıtları göster " düğmesi eklenmiştir. Benzer kayıtları göster hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
Vergi dairesi adını seçmek için yanında bulunan simgesine tıklanır ve açılan vergi daireleri listeleme ekranından ilgili vergi dairesi seçilir. Vergi daireleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız
İlgili kişiye ait iş, ev, ofis ve diğer adres bilgilerini girmek için yanlarında bulunan butonlara tıklanır ve açılan ekrandan il, ilçe, köy/bölge, mahalle tanımı yapıldıktan sonra kayıt edilir. Adres ekleme hakkında detaylı bilgi almak için  tıklayınız.

İlgili Konular

Üst Konular

İlgili Kişiler
Adres Yönetimi
 
©2009-Yasal Uyarı