RESİMLERİ TAM OLARAK GÖRÜNTÜLEYEBİLMENİZ İÇİN GİRİŞ YAPMANIZ GEREKLİDİR.


Orkestra'da gelen ve giden fakslarınız otomatik olarak kayıt edilmektedir. E-Postalarda olduğu gibi fakslarınızda da yönlendirme yapabilirsiniz. Faks Yönlendirme sadece "Gelen Fakslar" için yapılabilmektedir.

Fakslarınızı yönlendirmek için,

"Genel Perspektif" perspektifindeki menüden seçilir ve açılan alt menülerden seçeneğine çift tıklanarak sağda " Faks Yönlendirmeleri" ilisteleme ekranı açılır.

Açılan " Faks Yönlendirmeleri" listeleme ekranının altında bulunan menüden "Yeni" düğmesine tıklanarak Faks yönlendirme işemine başlanabilir.

Yeni düğmesine tıklandığında "Yeni Kayıt (Faks Yönlendirme)" ekranı açılacaktır. Açıklama alanına oluşturacağınız yönlendirmenin adını yazabilirisniz. Örn: Gelen Fakslar

Fakslarınızı geldikleri yerlere göre de yönlendirebilirsiniz. Uluslararası, şehirlerarası ve şehiriçi alanlarını boş bırakırsanız gelmiş olan tüm fakslar ilgili kişilere yönlendirilir.

Eğer bu alanlardan herhangi biri doldurulursa sadece oradan gelen fakslar ilgili kişilere yönlendirilir.
Fakslarınızın yönlendirileceği ilgili kişileri "Listeden" ekle düğmesine tıkladığınızda yukarıda çıkan " E-Posta Kullanıcıları" ekranından seçebilirsiniz.

Fakslarınızın yönlendirileceği ilgili kişileri  ve hangi faksların yönlendirileceğini belirledikten sonra "Kaydet" düğmesine tıklayarak yönlendirme işlemini tamamlamış olursunuz.

 

İlgili Konular

Üst Konular

Faks Yönlendirmeleri
Faks Sistemi
 
©2009-Yasal Uyarı